torsdag 28. januar 2010

bestevenner


Dette er en oppdelt 12x12 plastlomme til album. Har kun sett det i blader og spurte på Minnehjørnet om de kunne ta de inn, og bak disken så lå det en pakke!! Det er ikke alltid alle bilder jeg vil ha med på en LO går sammen... og med fem barn kan jeg ikke bare ha doble LOer heller. Men med oppdelte lommer kan man jo ha en lomme med feks kun skrift, en med billetter, en med bilder eller hva du selv måtte ønske. Det var ikke så lett som jeg hadde trodd, men har mange lommer igjen;) Så det blir nok ikke den første dette:)

Skøyern


Konstanse 2 år:) (nå snart 12....) LOen er fra en skisse jeg ikke husker adressa på i farta.. Men likte den veldig godt, skissa assa;) Har tegna skyene selv og klippa ut.

Scrappetreff

I helga 22.-24. januar arragerte ei venninne og jeg scrappetreff her i Spydeberg! Vi var 11 jenter som drukna i papir og stæsj en hel helg. Hadde helt fri fra mann, barn og husdyr (i mitt tilfelle-hybelkaniner..). Vi var så heldige å hadde blitt sponsa med super mange premier fra north star stamps, Minnehjørnet, Scrapper Choise og 3ndy design. Tusen takk!!!

Vi blei enige om å ha et treff i november igjen, så dato er satt 12.-14.november 2010! Hvor vi kommer til å være er litt uklart, da det virker som om det kan bli vanskelig å få leie stedet vi var på i h elga. Men treff skal det bli!! Og vi håper på plass til flere. Ønsker du å være med så gi en beskjed;) Jeg gleder meg allerede!!

Stille stund..


Her er Mia Pernille kun noen få timer gammel, og ho og pappan ligger og blir litt kjent. Har funnet noen "gamle" bilder som jeg bare MÅ scrappe;) Har stempla på bobleplast for å få "boblene" på arket.

onsdag 20. januar 2010

angel


Synes ikke det er så lenge siden Mia Pernille var så lita, men samtidig er det utrolig lenge siden!! Vi er i bursdag hos farfar, og ho løper rundt og utforsker ting ute. Noen bilder fikk vi tatt;) Ramma på bildet til venstre, har jeg hatt en "evighet", og endelig fikk jeg brukt den.

onsdag 13. januar 2010

blå nisser


http://kellygoree.blogspot.com/ En scraplift denne gangen;) Heller ikke noe jeg gjør så ofte, da alt blir så "låst". Men denne var morsom å lage!
Dette er Mia Pernille og tvilling nevøene mine, Abel og Adam. De er verdens beste venner og noen ordentlige bøller også til tider :)

medisin


Vi tok en del bilder da Isak var på sykehus i fjor vår. Nå har det hele kommet litt på avstand, så nå er det lettere å scrappe det hele. Og med litt knalle farger blir det ikke så "mørkt og trist" heller :)

ett bilde - to LOer



Jeg elsker dette bildet av Mia Pernille. Så vidt en mnd gammel og verdens herligste lille nissejente. Jeg synes det er moro å utfordre meg selv, og har laget en LO på "mål" og med rette kanter. Det er absolutt ikke min stil. Liker at det er revet i kantene og at det ikke ser helt fabrikk laget ut. For vi scrapper jo! Skal ting være helt rett og på millimetern så kan jeg jo likegodt bestille en bildebok. Litt kvasst sagt kanskje, men det er ikke ment sånn. Alle scrapper vi forskjellig, og bra er det! Jeg med mine stiler og du med dine ;)

mandag 4. januar 2010

hos tannlegen


Null hull hos tannlegen , ingen tanntroll heller! Birk Mathias har sin første tannlegetime. Begynner jo å bli noen år siden... "tanntrollene" er qc aliens.

søndag 3. januar 2010

Overlay...


Overlay er noe jeg ikke bruker så ofte, men synes det blei litt morsom effekt her. Bildet er limt oppå overlayen, det samme er blomster, bøtte, spade og overskrift. Tag er limt under. Har limt layouten fast til arket med dobbelsidig tape under bildet for at det ikke skal synes. Blomsten har engang vært en lysmansjett som jeg har pella fra hverandre. Blomsten er bretta i to.

Søsken bilde i barnehagen


"Gamle" bilder er morsomme å scrappe de også:) Har funnet fram en del bilder fra da de to store var små...eller mindre;)

Dinosaur


Det er jo scrapping jeg egentlig driver med... Og nå har jeg funnet fram bildene mine igjen:) Her har Isak funnet en dinosaur i sandkassa på Hunderfossen! LOen er veldig enkel... av den like enkle grunnen at jeg er sørgelig tom for ark! Så det blir noen enkle LOer framover... Men det er en utfordring det også, og utfordringer liker jeg:)

srappe på lerret


Dette laget jeg til et vennepar av oss. Lerretet er ganske stort, husker ikke helt målene, men lengden er nok rundt 60 cm.
Bokstavene har min kjære pappa skåret ut i isopor og 10 cm høye og 2,5 cm tykke. Sola består av bunnen på et pappkrus, og akryl maling.