tirsdag 25. mai 2010

flaskekort



Kort må man jo også ha ;)

Bleiekake




En bleiekake er moro å gi bort når venner og kjente har fått barn :) Her har jeg brukt to og en halv pakke med newborn bleier, en pakke med strikker og flere meter bånd :) På toppen har jeg en "sutte"klut og ei smekke, smokker henger rundt her og der, og den rosa tingen til venstre på bildet er ei lue. På bilde to er den pakka inn i cellofan :)

onsdag 12. mai 2010

never ending card






Utrolig enkelt og moro å lage!!!! Og man slutter aldri å åpne og åpne og åpne og åpne.... igjen og igjen. Her har jeg laget en konfirmasjonskort til en gutt, på "siste" side (om man kan kalle det det) har jeg festet en konvolutt til penge.

bryllupsminner




I lillesøstra mi og svogeren min sitt bryllup fikk de en eske som de skulle åpne den første bryllupsdagen deres. Oppi esken la alle gjestene en liten lapp med en personlig hilsen. Jeg synes det er en koselig tradisjon! Derfor har jeg laget min egen vri - denne boksen. Har også laget en bok med ark i i samme stil :) Boksen er en metallboks fra Sætre med pepperkaker i. Tips: den bør luftes! ;)

Meg



Jeg har også vært liten en gang :) Dette er en 8x8 LO, et format jeg egentlig ikke bruker så ofte, men er ok en gang i blant :) Har falt helt for disse grungeboard festene, eller hva de nå kalles. Skulle ønske hele pakka var full av dem og ikke bare ei side...

Traktor



For å være helt i sin egen verden trenger man en traktor. Og gjerne en John Deer som bestefar har. Denne er vel dog ikke nyeste modell, men pytt :) Imre brukte laaaang tid i denne. Har litt "enkle" Lo under produksjon nå, men jeg bruker bokstavene mine! Det minker og minker ;)

Kunstner!



Det blir utrolig mange malerier og tegninger med hjem fra barnehagen! Her har jeg brukt et av Mias kunstverk på en LO. Og som bildene viser så elsker ho å male! Her er ho nesten ett år og har nettopp begynt i barnehage.

lørdag 1. mai 2010

Liten eller stor...



Et helt herlig bilde av to kjekke menn med henslengt stil og henda i lomma;) Arket har jeg fått av svigemor og jeg måtte bare bruke det på denne LOen. Bokstavene jeg har brukt er nokså nye på Minnehjørnet, og jeg synes de var så fine å jobbe med. Skulle bare vært mer enn to av hver bokstav... Charmsen har jeg kjøpt på cutut.no. Jeg gikk litt bærserk der *rødme*

Liten og tøff!



Ikke lett å scrappe vanskelige perioder av livet vårt, men det er godt å vite at vi kan se tilbake på den og vite at det gikk så bra! :) Jeg har MASSE chippboard bokstaver... og har nå begynt å bruke dem. *kremt* Målet er å minske boksen jeg oppbevarer dem i ganske drastisk. Og jeg er igang!!

nydelige

Jeg er EGENTLIG ferdig med å scrappe baby bilder av Imre og Isak. Men noen bilder, som dette elsker jeg mer enn andre. Og da MÅ de bare scrappes, igjen og igjen...og igjen... tror jeg har nok til at hele familien kan få en LO med dette bildet på i albummet sitt ;)

sommer!!

Jeg prøver å komme litt mer ajour med bildene av Birk Mathias. Her er vi på familieleir på Oven i 2004 :) Jeg ville ha med mange bilder på denne LOen uten at den skulle bli rotete. Arket tok igjen den blå fargen på sjøen, himmelen og tskjorta, det hvite tok igjen bølgene og det orange shortsen og skjorta. Sola var såpass stor at jeg valgte å ha tekst inni den :)