søndag 31. oktober 2010

Lys og engler...





















Litt silkepapir, nydelige stempel, varmluftspistol og litt bånd og bling, og ta-ta! Peneste lysene i verden ;)

tirsdag 19. oktober 2010

tankefulle Isak


Noen ganger har man bilder man bare MÅ scrappe. Dette er to bilder jeg følte sånn for. De er av Isak, han sitter oppi et epletre egentlig, men jeg har valgt å kun ta bilde av hans konsentrerte ansikt. Tror egentlig ikke han registrerte at jeg var der engang. Jeg elsker høst farger. Oransje er en nydelig farge, den kan være knall eller dus... alt etter hva du bruker av andre farger sammen med den.

Ingen mark!


MArk er ikke moro å få i eplene, iallefall ikke når man har spist halve eplet ;)

mandag 18. oktober 2010

Twilight



Ok, det er bare å innrømme det...jeg er en Twilight fan...og ikke en liten fan heller...og favoritten er Jasper <3 hihi :) Så da måtte det jo dokumenteres! Jeg har brukt et nytt ark de har fått inn på Minnehjørnet... med glitter... glitter over alt!

Korsett


Er ikke denne fin? Fikk låne mønster av ei veldig snill Anne Marit på Ski-treffet - Tusen takk! :) Veldig morsom å lage! Blir nok flere sånne ;)

engler...masse engler ..





Kanskje ingen overraskelse at jeg elsker engler ;) Her har jeg laget lerret med serviettmotiv på med decopage og gesso. Så Søstrene Grene bør kjøpe inn store kvanta av små lerret, for etter Ski-treffet i helga tror jeg de er tomme ;)Og jeg kommer og kjøper fler!