tirsdag 12. april 2011

oss to



"Oss to" blei laget en mandagskveld på Minnehjørnet. De hadde nettopp fått inn disse nydelige blå Bobunny arka og de skrek etter å bli brukt. Og så snill som jeg er da, så kunne de jo ikke bare ligge der i papirhylla ;) LOen har siden blitt brukt som mal på et scrappekurs på Skitreffet i mars. Kjempemoro å holde kurs!! Også treffer man så mange fantastiske mennesker :) "Mosekos" blei sluttresultatet da jeg hadde vist hvordan man bygde opp LOen. Gjorde den ikke ferdig på kurset, men gjorde den ferdig etterpå. Da kunne jeg bruke litt annen pynt;)
Har fått litt dilla på å bruke mosegummibokstaver-tror jeg har skrevet om det før- men har fått dilla assa;)

modell for en dag!



Det var utrolig moro å bli overraska av søstra mi en helt vanlig onsdag! Sminka og styla og inn for å fotograferes. Følte oss som modeller vi!! Søskenbildet tok vi som en gave til pappa som fyller 55 år. Tror aldri vi har tatt (et normalt) søskenbilde før;)

Roller blades


Ikke noe er bedre enn roller blades og asfalt! Det hoppes og det løpes, og jeg står igjen med hjertet i halsen. Men det har gått bra hittil! Lurer litt på å ha noen tekst striper nederst til høyre...

tirsdag 5. april 2011

tørkerullsirkler


Utrolig hva man kan gjøre med en tørkerull! Sirklene i maling er fra tørkerull :) Denne LOen er laget etter inspirasjon fra en annen LO jeg har sett i en blogg som jeg i farta ikke husker navnet på... Det gir en del utfordringer for meg å lage en LO kun bestående av ark... (og litt maling). Stæsj beholdninga er sørgelig tom nå, men hva er vel scrapping uten utfordringer?? ;) Og å scrappe på svart bazzill gir en utrolig fin effekt synes jeg. "Beauty" er stansa ut med mosegummi av Abigail qc. Ser at Loen ser litt skjev ut på bildet her...den er ikke det... ;)



















Med Ski på beina og bestefars staver blir skigåing en lek;) Her har jeg brukt Bobunny ark og hvit og lyseblå/grå bazzill for å få fram den duse fargen det var nettopp denne dagen. Var moro å lage vimpler :) Det gjør jeg nok flere ganger!