søndag 19. februar 2012

stjerne gutter



To brødre i Luciatoget i barnehagen. Imre på lys LO og Isak på mørk. Snøkrystallen er jo bare et kapittel for seg, helt nydelig!! Men ikke noe jeg kommer til å bruke ofte... tar så lang tid å få ut alt som ikke skal være på;) og tålmodighet, er jo noe jeg har nevnt før, ikke min største greie innen scrapping.

your eyes...

Vi har utrolig mange nær-innpå-bilder av Mia Pernille, og jeg vet jeg ikke kan scrappe alle. Men noen MÅ bare scrappes, som dette. Nydelige lille jenta mi (helt objektivt sett assa;) )

torsdag 16. februar 2012

Dobbel LO



Birk Mathias spilte trommer i korpset i nesten to år, og det må jo dokumenteres :) Bildene har ligget leeenge. Har virkelig slitt med å lage noe med dem. Tror det låser seg når det kommer til fargene... Rød og blå...og flaggrød er jo umulig å finne på noe papirer! Men da jeg klarte å løsrive meg fra at jeg MÅTTE bruke de fargene, og heller bruke noe helt annet gikk det bedre:) Stempelet av tromma har jeg vunnet en gang, men vet ikke hvem det er fra...

onsdag 15. februar 2012

påskeegg


Klipp og lim! De små påskeharene er klippa ut og er montert med en 3d gluedot. Gutten nederst til høyre er også klippa ut. Kvisten er egentlig to trær fra "haunted house" dies. Disse arka har jeg hatt lenge, men aldri klart å bruke dem. Men med litt klipp og lim så klarte gikk det ;)

tirsdag 14. februar 2012

Paradis

Når endelig snøen har lagt seg ute, så ønsker jeg meg vår... Grus som knaser under skoa, hestehoven i veikanten, og alle fuglene som kommer tilbake. Får helller drømme noen mnd til og kose meg med bilder fra våren i fjor!
Nederst til høyre har jeg tegnet et paradis med farger, men ser det ikke kommer så godt fram på bildet.

Også tror jeg jeg har fått "sky-syken". Har blitt mye skyer på LOene mine i det siste ;)

mandag 13. februar 2012

tann


Her har jeg scrappa uten bilde! Mia Pernille mista sin første tann og ville for alt i verden ikke bli tatt bilde av. Det var bare dumt og leit med hele tanna :( Ho mista den i barnehagen og fikk ikke tatt den med seg hjem, så vi skrev et brev til tannfeen, og dagen etter så lå det belønning i glasset! <3

søndag 5. februar 2012

Iero


Forrige helg var jeg med å arrangere et treff her i Spydeberg. 20 papirgale damer under samme tak, helt herlig! Nå ser jeg fram til Skitreffet i mars! Moro med treff!!!!


Her er en av LOene jeg lagde. En veldig enkel LO av Birk på halloween. Konstanse (storesøster) har kledd han opp som Frank Iero, som er gitarist i favorittbandet hennes, My Chemical Romance ;)

Drømmer


Godt nyttår!! Her er rom for forbedring ser jeg;)

Starter bloggen dette året med en LO av Isak. Jeg har behandlet bildet i picasa. Dragene har jeg skåret ut fra arket og brettet opp så de ser litt mer 3D ut. De tre store er fra dette arket, mens de to små er fra et ark med bare drager på. Arkene er fra Minnehjørnet og de er bare helt nydelige. Passer jo yppelig til sommer LOer også!

- Gi aldri slipp på dine drømmer! -